Informatii Livrare

Livrarea produselor comandate se face  prin servicii de curier rapid sau prin Posta Romana la oficiul postal de la adresa mentionata in comanda.

 

Taxele de transport sunt urmatoarele:

1. Posta Romana: 11.9 lei oriunde in tara, pentru primul kg apoi pentru fiecare kg in plus cate 1 leu (1 kg - 12.9 lei, 2 kg - 13.9 lei, 3 kg - 14.9 lei etc). Termenul de livrare prin aceasta metoda este de 4 - 5 zile lucratoare;

2. Fan Courier: Incepand cu 18.60 lei in zona de acoperire a firmei de curierat, pentru primul kilogram. Pentru aceasta varianta de livrare preturile vor fi calculate automat in functie de greutatea coletului si localitatea de destinatie si afisate in momentul in care sunteti pe cale sa finalizati comanda. Pretul afisat include si comisionul perceput de firma de curierat pentru rambursul banilor catre noi.

Comenzile trimise prin Posta Romana vor ajunge la destinatie in aproximativ 4 - 5 zile lucratoare din momentul depunerii coletului la ghiseul postei romane.

Prin Fan Courier comenzile vor ajunge la destinatie in maxim 48 ore din momentul predarii coletului firmei de curierat.

Durata de expediere a comenzilor depinde de valabilitatea produselor in stoc. Livrarea poate avea loc intr-un interval de 24 - 48 de ore si maxim 72 de ore de la confirmarea unei comenzi.